Om oss

Bror Östen Tommy Eriksson
Född på Boda viltforskningsstation i Enånger 1:a mars (samma datum som Svenne Hedlund och Harry Belafonte) 1958. Började ”underhålla” redan som 3-åring med orden: ”Ska jag sjunga för dig?” och började sjunga utan att vänta på svar. Första låtarna han lärde sig var: Säg mig du lilla fågel och Min gitarr.Läs mer…

 

Jens Kristian Kristensen
Är född på Sollefteå BB 1951. Far norrman och mor svenska. Detta innebär att han är halvnorsk, något som han är mycket stolt över. I synnerhet under vinter- OS. Växte tillsammans med sin bror Göran upp i Väja, utanför Kramfors och flyttade sedan till Iggesund. Båda gamla ”bruksorter” som kanske satt sina spår.
Läs mer…

 

Karl Gunnar Morén
Född 1959 i Ludvika i Dalarna. Började med mandolin som 8-åring, via gitarr och vid 11 års ålder fiol. Gunnar driver skog och jordbruk på en gård hemma i Persbo, och växlar mellan fiolen och traktorerna. Han är en otrolig musikant och musikhumorist som behärskar allt ifrån Franska Hotkvintetten till Brandenburgkonserterna.

 


Läs mer…

 

Karl Alf Staffan Lindfors
Född på Annandag jul 1968 i Kårböle, västra Hälsingland. Lärar- och prästunge, yngst av fyra syskon. Valde som fyraåring mellan två yrken: -kung eller arbetslös. Upptäckte musik i storebrors skivhylla och kunde spela alla Creedence och Deep-Purplelåtar utantill på sina kakburkar.

 


Läs mer…